Algemene voorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden en Privacyverklaring website Hans Knijff Fotografie

 

Verkoopvoorwaarden

 

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op:

Bijhouden van belangstellenden voor een fotoboek en verkoop van foto’s, fotoboeken en andere fotoproducten via de website van Hans Knijff Fotografie op www.hansknijff-fotografie.nl, vestigingsadres Koaidobbe 8, 9103 NL Dokkum, tel. 0519-296442, mob. 06.4657.6273, e-mail hans@hansknijff-fotografie.nl,KvK-nr. 57036454, BTW-nr. NL001292062B69.

 

2. Bestellen en leveren:

De in de webshop bestelde producten worden direct afgerekend via het daaraan gekoppelde IDEAL betalingssysteem. Prijzen zijn inclusief BTW. Na ontvangst van de betaling wordt het bestelde product zo spoedig mogelijk geleverd. Afhankelijk van het type product wordt het: 

- digitaal verzonden per mail cq online via We Transfer (digitale foto’s, geen verzendkosten), - verzonden per gewone post via Post.nl met track & trace, of

- door de verkoper in eigen beheer bezorgd (fotoboeken, afdrukken op printmateriaal).

Eventueel kunnen maatwerkafspraken worden gemaakt over de aflevering of ophalen van het product.

 

3. Verzendkosten:

- Bij digitale verzending zijn er geen verzendkosten. Verzending is direct na bestelling en betaling, tenzij nog nawerk aan de foto moet plaatsvinden (verzendtermijn in overleg).

- Het fotoboek ‘Onder de As’ wordt gratis verzonden (in Nederland) of bezorgd. De eigen bezorging van dit boek (in de regio Noord-Friesland excl. eilanden) is binnen 5 werkdagen, met streven om bezorging binnen 2 werkdagen te doen. Bij ‘niet thuis’ is verkoper gerechtigd het boek bij de buren af te geven. Zelf ophalen door de koper (bij adres onder 1.) is ook mogelijk. 

- Voor geprinte foto’s worden de verzend- of bezorgkosten in overleg vastgesteld, afhankelijk van het materiaal en de maten daarvan.

 

3. Ruilen en bedenktijd:

- Beschadigde fotoproducten worden kosteloos vervangen, zonder extra verzendkosten.

Voor eventuele klachten kunt u telefoonnummer of mailadres onder 1. gebruiken.

- Consumenten hebben in geval van spijt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na levering. 

In het geval van fotoboeken wordt bij teruglevering als voorwaarde gesteld dat het boek er niet (zichtbaar) gelezen, beduimeld (dus niet meer als nieuw/ongebruikt) uitziet.

- Voor digitale fotoproducten accepteert de koper dat er geen ruilmogelijkheid is, omdat die producten door de koper eenvoudig digitaal te reproduceren of te vermenigvuldigen zijn.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Privacyverklaring

 

Omgang met klantgegevens: 

1. Bij bestellingen via de webshop worden alleen klantgegevens bewaard, die nodig zijn om de bestelling, betaling en levering te kunnen afwikkelen. Dat zijn gegevens over het product en NAW-, mail- en telefoongegevens van de klant.

 

2. Van belangstellenden voor het fotoboek, die zich daarvoor digitaal resp. per brief hebben aangemeld, worden naam, woonplaats en mailadres resp. naam, adres en woonplaats bewaard, met als enig doel betrokkenen per mail of brief op de hoogte te houden van de stand van zaken over de uitgave van het fotoboek. Van sommige belangstellenden wordt een telefoonnummer bewaard, als zij dat hebben vermeld.

 

Beveiliging:

3. De website ‘hansknijff-fotografie.nl’, waarop klantgegevens zijn aangeleverd door belangstellenden voor of kopers van een fotoproduct, is beveiligd als https (met slotje). De gegevens worden bewaard in een spreadsheet, die met wachtwoord is beveiligd.

4. Mailberichten naar méér dan één geadresseerde worden uitsluitend verzonden als ‘bcc’ (blind copy), zodat een ontvanger niet ziet wie de andere ontvangers zijn. 

5. De klantgegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld en uitsluitend gebruikt voor communicatie met de klant voor informatieverstrekking over een fotoproduct of voor afhandeling van bestellingen.

 

Rechten van de klant/relatie: 

6. Klantgegevens blijven niet langer bewaard dan nodig is voor nazorg en eventuele juridische verplichtingen tbv omruilen, garantie etc. Ook worden factuurgegevens bewaard, die voortvloeien uit fiscale verplichtingen, zoals BTW-heffing.

7. Klanten hebben recht op inzage, correctie en verwijdering van hun gegevens.

8. Als iemand zich afmeldt als belangstellende voor het fotoboek, wordt hij niet meer benaderd met berichten.

9. Wensen of klachten kunnen worden gemeld bij de houder van deze website .

 

___________________________________________________________________________________________

 

versie 31 mei 2018 HK